Βασιλική Τσάχαλου

Βασιλική Τσάχαλου / Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Μέλος Δ.Σ. 
Ψυχολόγος / Msc in Organizational, Business Psychology
Γεννήθηκε στην Πάτρα .

Συντονίζει τόσο τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας και τις διαφημιστικές προωθητικές ενέργειες ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνη για την χάραξη στρατηγικής της επέκτασης και παρουσίας της εταιρίας σε αγορές του εξωτερικού.

Εφαρμόζοντας την Οργανωσιακή Συμπεριφορά της Ψυχολογίας στον χώρο εργασίας όλες οι απαιτήσεις των εργαζομένων της διευθετούνται άμεσα, ομαλά για την καλύτερη κατανόηση και τον βέλτιστο χειρισμό των στάσεων και συμπεριφορών των ανθρώπων στην σύγχρονη επιχείρηση.

Το 2013 ολοκληρώνεται ο μεταπτυχιακό τίτλος της. Η Βασιλική Τσάχαλου αποφοίτησε με Msc in Organizational, Business Psychology σε συνεργασία με το University of East London της Μεγάλης Βρετανίας.

Το 2008 αποφοίτησε με πτυχίο απο το τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού απο το Πάντειο Πανεπιστήμιο με εξειδίκευση τίτλων σπουδών για στελέχη όλων των μορφών επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Πέραν απο τις ακαδημαϊκές της γνώσεις, έχει δημιουργήσει ισχυρή επιχειρηματική και οικονομική αντίληψη, την οποία έχει αναπτύξει με επιτυχία κατά τη διάρκεια της πρακτικής, αμειβόμενης άσκησης σε μεγάλους κρατικούς Οργανισμούς και ερευνητικά κέντρα.

Μπορεί να επικοινωνήσει κανείς μαζί της στο vasiliki.tsachalou@tsachalos.gr