28/09/2015

IRLA 2014, International Symposium , ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ FRAOULA BEST


Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση IRMA, , αφιερωμένη στην αποτελεσματική Διαχείριση της Άρδευσης οργάνωσε από τις 26 έως 28 Δεκεμβρίου 2014 το 1ο Διεθνές Συμπόσιο με το όνομα IRLA σχετικά με τις επιπτώσεις της άρδευσης και αποστράγγισης σε αγροτικό και αστικό Τοπίο.


H ΤΣΑΧΑΛΟΣ Α.Ε. σε συνεργασία με το International Research & Training Centre for Sustainability (IRTC) και το portal υδροπονίας http://www.hydroponics.gr συμμετείχε στις παράλληλες εκδηλώσεις του Συμποσίου, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της εφαρμογής σε επιχειρηματικό επίπεδο του Ολοκληρωμένου Συστήματος Υδροπονικής Φράουλας FRAOULABEST.



Το σύστημα FraoulaBest (υδροπονική Φράουλα) είναι το αποτέλεσμα της έρευνας των Επιστημόνων IRTC σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές όπως Κύπρος , Σερβία και Ελλάδα (Πιερία, Ρόδος και Πελοπόννησος).

Η παρουσίαση έγινε από την Υπεύθυνη Γεωπόνο Εφαρμογής του Συστήματος αλλά και Υπεύθυνη Πιστοποιήσεων της ΤΣΑΧΑΛΟΣ Α.Ε. κυρία Ξένια Πίττα (http://bit.ly/1MNevlg) σε συνεργασία με τον τον κ Χρήστο Δ Κατσάνο Διευθυντή του IRTC, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Αθανάσιος Τσάχαλος, ο οποίος και συνομίλησε με το κοινό για τους λόγους που τον ώθησαν να επενδύσει σε ένα καινοτομικό και αειφόρο σύστημα καλλιέργειας.