Μήνυμα Προέδρου

Αθανάσιος Τσάχαλος / Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ.

Όταν ξεκίνησα την επιχείρηση, όντας έφηβος, ήμουν παραγωγός κηπευτικών προϊόντων στην περιοχή του Καπελέτου Ηλείας. Κατανοώντας την ανάγκη για προστιθέμενη αξία, βρέθηκα να πουλώ τα προϊόντα μου στην αρχή (και κατόπιν και προϊόντα άλλων) στις διάφορες λαϊκές αγορές της Αθήνας. Η ατομική επιχείρηση σύντομα εξελίχτηκε σε εταιρεία και νέα πρόσωπα άρχισαν να τη στελεχώνουν.

Σήμερα η εταιρεία μας παραμένει στην εμπορία αγροτικών προϊόντων μέσω συνεργαζόμενων παραγωγών.

Στην εταιρεία μας είμαστε πελατοκεντρικοί. Για το λόγο αυτό αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες όχι μόνο των πελατών μας , αλλά και των καταναλωτών για ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα, επενδύσαμε τα τελευταία χρόνια τόσο σε υποδομές και εξοπλισμό όσο και σε Ανθρώπινο δυναμικό. Οι Πιστοποιήσεις των διαδικασιών μας από εξωτερικούς φορείς (αλλά και από τους πελάτες μας) ήρθαν να επιβραβεύσουν την προσπάθειά μας.

Επιπλέον η καινοτομία είναι στο DNA μας. Είμαστε απ΄τους πρωτοπόρους σε θέματα τυποποίησης (εισάγαμε πρώτοι τη συσκευασία πατάτας σε διχτάκι) και οι πρώτοι που επενδύσαμε στο Αγρόκτημά μας σε ένα προηγμένο Σύστημα Αειφορικής Υδροπονικής Φράουλας (FraoulaBest®) κάτι που οδήγησε και στην πρόσφατη βράβευσή μας ως Πράσινη και Καινοτόμα Επιχείρηση.

Τέλος το 2015, προχωρήσαμε σε μια μεγάλη απόφαση. Να περάσουμε στη λειτουργία μας όσο περισσότερο πράσινες πρακτικές γίνεται, από τις καλλιεργητικές πρακτικές μας, μέχρι στο συσκευαστήριό μας αλλά και στο εμπόριό που έχει σχέση με τα ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία μας.

Για να τονίσουμε τη δέσμευσή μας αυτή, προχωρήσαμε και στην αλλαγή της επωνυμίας μας σε ΤΣΑΧΑΛΟΣ A.E. Ένα ακόμη στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί.


Με τιμή Αθανάσιος Τσάχαλος
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος