01/06/2015

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΣΑΧΑΛΟΣ Α.Ε. για το ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ - FRAOULABEST




Στην απονομή Βραβείων Πράσινης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 στο Επιμελητήριο Αχαΐας, βραβεύτηκαν από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) οι εταιρίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό του "Green Business Innovation 2015".

Στόχος του διαγωνισμού ήταν να αναδείξει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει «καλές πρακτικές» αειφόρου ανάπτυξης φιλικές προς το περιβάλλον κατά την παραγωγή προϊόντων και προσφορά υπηρεσιών.


Η εταιρία "Τσάχαλος Α.Ε." βραβεύτηκε για την συμβολή της στην πράσινη επιχειρηματικότητα αλλά κυρίως για το πρωτοποριακό υδροπονικό σύστημα "Fraoula Best" (www.fraoulabest.com) το οποίο είναι φιλικό για το περιβάλλον και τον εργαζόμενο.

Η Tropos Branding Company και η DKG Consulting (μέλη του DKG GROUP), οι εταιρίες που εγκατέστησαν, παρακολουθούν και προωθούν το σύστημα ήταν εκεί.






O κ. Χρήστος Δ. Κατσάνος - Branding Strategist της Tropos Branding Co ανέλυσε διεξοδικά την αξία του συστήματος "Fraoula Best" και την συμβολή του στην Πράσινη Επιχειρηματικότητα.

Τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης ήταν: ο Δρ. Δημήτρης Σκούρας, Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών & Κοσμήτορας της Σχολής Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Δρ. Βασίλειος Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ο κ. Θεόδωρο Τσούμπελη, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο : http://www.greenbusinessinnovation.eu/